Gastenboek

Dag Christel, bedankt voor de fijne leerrijke avond! We vonden het top en gaan er zeker mee aan de slag. Wie weet tot binnenkort voor onze stijlanalyse? Groetjes Véronique (kleuranalyse 27/10/2023)

Hoi Christel, ik vond onze kleurensessie een enorm fijne ervaring! Ik heb dit weekend een kleedje gekocht in het indigo en mijn vriend vond het het mooiste kleedje dat ik ooit al had gehad… Dus het is een succes!!!  Veel liefs, Alice (kleuranalyse 26/4/2023)

Dag Christel, ik vond het heel aangenaam u te leren kennen, je bent een supersociale en gezellige dame, je bent direct op uw gemak bij u. Ik heb ervan genoten, was leuk zo’n kleuradvies. Dikke merci, Lieve groetjes, Nadia (kleuranalyse 13/4/2023)

Hey Christel, nog eens bedankt voor de leerrijke avond, ik heb er veel van opgestoken. Ik heb als eens in mijn kast gekeken, en eigenlijk moet ik niet veel wegdoen 😊 Ik heb enkele stukken die niet of 1 keer gedragen zijn, en waar ik mij niet zo gemakkelijk in voel, toeval is, het zijn kleuren die niet in mijn kleurenpalet zitten. Dus je ziet maar hé, het klopt wel 😉 Zo een stijlsessie wil ik ook wel eens doen, maar nu op het moment heb ik het te druk. Je hoort nog van mij! (Kristel, workshop kleur 2/3/2023)

Dag Christel, enorm bedankt voor de twee fijne sessies, ik heb er heel wat tips uitgehaald! Ik ga er zeker mee aan de slag en weet je te vinden bij vragen 😉 Groetjes, Anke (kleuradvies 20/8/2022 en stijladvies 1/9/2022)

Dag Christel,  bedankt voor de nuttige info en lieve woorden. Doet me plezier. Was heel fijn jou te mogen ontmoeten. Heb er ook echt heel veel aan gehad. Jouw tips ga ik zeker toepassen en gebruiken.  Ik hou je op de hoogte en je kan me volgen via Instagram.   Dikke dank je wel en ook jij bent een topvrouw.  Ik weet zeker dat we mekaar nog wel is zullen zien. Dus heel graag tot  ziens en go “stylish”.  Warme groet, marianne (stijladvies dd 30/8/2022)

Dag Christel, dank je wel voor de info. Ik vond het heel interessant en leerrijk. ( helemaal dus waar ik op gehoopt had). Er was een goeie ” vibe” en voelde me heel ontspannen bij jou. Kijk al uit naar ‘ stijl ‘ nu .Heb vandaag wat geshopt en rekening gehouden met mijn kleurenpalet. De info over de chakra’s zijn ook super interessant en echt.. het klopt. Dikke dankjewel dus en tot 30/8. Warme groetjes, Marianne (kleuradvies dd 9/8/2022)

Dag Christel, enkele jaren gelden hebben enkele vriendinnen en ik elkaar een sessie cadeau gedaan voor de verjaardag, toen zei mijn dochter dat ze dit ook wel wilde. Toen was ze nog te jong, maar enkele weken geleden heb ik haar dit gegeven voor haar 18de verjaardag. Ze vond het heel leerrijk en nu houdt ze er rekening mee als ze kleding koopt. Dankjewel, Sabine (kleur-en stijlsessie dochter Elke dd 20/11/2021)

Hallo Christel, dankuwel voor uw email. Josephine en ik hebben van de kleurensessie genoten en we vonden het echt interessant. Dank u wel voor de foto’s en de kleurenfiche. Met vriendelijke groeten, Yasmine en Josephine (kleuradvies dd 26/6/2020)

Hey Christel,
Dankjewel voor alle kleur- en stijlinfo! Ik heb er enorm van genoten en geloof ook echt dat het me geweldige boost zal geven in de toekomst.
Merci!
Warme groetjes,
Britt (kleur- en stijlanalyse dd 13/11/18)

Hallo Christel,
Ik vond het een gezellige, kleur-en leerrijke voormiddag!  Alvast wat stof tot nadenken! 😅
Ik had vandaag een kleurrijk t-shirt aan.
Ik ga bij mijn volgende shopping zeker aan je denken. 👌
Merci!
Kathleen (kleuranalyse dd 9/10/18)

Dag Christel,
Hartelijk dank voor alle info’s naar aanleiding van het kleur- en stijladvies.
Ik had niet alleen een interessante en leerrijke ervaring, maar ook een gezellige en leuke namiddag bij jou.
Groetjes
Rhea (kleur- en stijlanalyse dd 4/9/18)

Dag Christel,
Dank je!
De sessie heeft mijn verwachtingen helemaal overtroffen!
Er is een nieuwe wereld opengegaan.
Bedankt voor alle info!
Liesbet (kleuranalyse dd 4/12/17)

Dag Christel,
Vorige week mocht ik met jou kennismaken en daar ben ik dankbaar voor.  Ik kwam met een vriendin mee naar de workshop.  Een heleboel tips, en ik ben gelijk naar kapper Mijo geweest en ben tevreden !
Catherina Matthys (deelneemster workshop Sexy, Stijlvol en Jong na 45+ dd 24/10/17)

Dag Christel, Lisa en ik vonden het een heel leerrijke en interessante voormiddag. Vooral jouw enthousiasme en deskundigheid hebben er voor gezorgd dat we beiden hebben genoten en veel nieuwe, voor ons onbekende zaken, hebben opgestoken. Nogmaals bedankt en ik ga je website zeker bij enkele vriendinnen aanbevelen.
Met vriendelijke groeten, Lisa en Lut

Dag Christel,
Bedankt voor al de nuttige en interessante informatie die je me stuurde.Heb een leuke avond gehad met boelvolle adviezen.
Volgende stap is begin januari naar de kapper gaan,een coole schijn laten opzetten ipv van die rosse schijn en een andere coupe nemen.Als dit gebeurd is stuur ik je een foto door van de nieuwe Myriam, maar moet eerst wel een model vinden die me aanstaat ! Je hoort zeker nog van mij hoor !
Veel liefs.
Myriam

Bedankt Christel,
ik heb ongelooflijk veel reacties gekregen op mijn nieuwe FB profielfoto, dank zij jouw make up het was echte een leuke dag en we hebben zaterdag meteen een laatste supersolden op de kop getikt, in de juiste kleur
het was al meteen efficient shoppen 🙂
groetjes
Karin

Dag Christel!
Ik ben hier in Göteborg naar een goeie kapper op zoek gegaan met jouw adviezen en het resultaat is heel goed! Ook de kledingadviezen! Ik had nog genoeg tijd in Belgie om de winkeltjes te doen en een aantal basiskleuren en ´stukken´ in te kopen en om van al mijn gouden sieraden naar zilveren over te gaan, en toen ik terug op het werk kwam stonden mijn kollegas met open mond naar mij te kijken. Best leuk op deze leeftijd, als je eigenlijk al bent beginnen te accepteren dat het vanaf nu alleen nog maar bergaf gaat, en dan beginnen de complimentjes toch weer te komen, heerlijk!
Het beste van allemaal is wat mij betreft dat ik weer zin heb gekregen in het leven, dat ik er echt voor ga om mijn nieuwe ´ík´ op te bouwen na deze droevige tijd in mijn relatie. Bedankt, Christel: ge hebt mij weer hoop op leven gegeven!
Warme groeten vanuit een koud Zweden, Grit

Dag Christel,
Wat lief van je om alvast informatie door te sturen. Ik vond de sessie erg leuk en ga er veel aan hebben. Bedankt voor je warme ontvangst en hartelijkheid.
Zomerse groetjes?
Isolde

Beste Christel,Dank voor je mailtje. Voor mij was het ook echt heel fijn jou te leren kennen.
Bedankt voor de leerrijke en bijzondere avond, ik heb veel opgestoken en kan eigenlijk niet wachten om alles nu in de praktijk toe te passen!
Fijne feestdagen ook voor jou en ik wens je alvast een warm en kleurrijk 2016!
Lieve groeten,
Liselotte

Dag Christel,
Bedankt voor de interessante en aangename sessie. Ik heb er veel aan gehad en in de toekomst zal ik er ook nog veel aan hebben. Het bedrag heb ik vandaag overgeschreven. Tot een volgende keer!
Vriendelijke groet,Katrien Geysen

Super bedankt Christel !
Ik vond het enorm leuk en heb er veel uit geleerd!
Nog heel veel succes in de toekomst!
vriendelijke groetjes,Leslie  

Beste Christel, Hartelijk dank voor de fijne zaterdagvoormiddag! 🙂 Ik heb er veel van opgestoken en ben die dag gelijk nog gaan shoppen. En inderdaad, voor de spiegel in de Massimo Dutti werd het allemaal nog eens bevestigd. Licht blauw & roos = dikke njet! Dus ben ik voor een bruine broek gegaan met een oranje topje. Mijn kast is ook al helemaal gereorganiseerd 😉 het heeft nu een juiste & “foute” kant en hopelijk is de foute kant snel vervangen. Mijn 10% korting kaartjes zijn al uitgedeeld! Gisteren BBQ gehad en er volop over verteld. Ik ga ervoor! Nogmaals bedankt voor de positieve vibes. Nathali

Hallo Christel, bedankt voor jouw e-mails.Ik ben blij dat ik veel interessante dingen van jou heb geleerd. Ik kijk er naar uit om te gaan shoppen. Groeten, Stefania

Dag Christel, erg bedankt voor de aangename, zeer leerrijke middag van afgelopen zaterdag 21 maart.Het was tof om m’n kleurtype nog eens bevestigd te zien. Ook de vele stijl- en silhouet-tips gaan me zeker helpen om gerichter te shoppen; de slaagkansen op ’n geslaagde outfit worden zo veel groter! Ik was behoorlijk van het pad afgedwaald zoals je in m’n kleerkast kon zien!!… Deels door m’n wat veranderde figuur (na m’n 50e), deels door ‘interessante’ soldes en ook het winkelen zonder mijn kleurkaart. Samen sorteerden we door ALLE kleding; best wel hard werken!Ong. 1/3 ervan (schat ik) viel af onder de noemer: passé en/of foute snit en/of foute kleur…. Met sommige dingen was m’n zus dolblij (o.a. de nieuwe blauwe blazer, of het jurkje met de foute groene/witte stipjes). M’n lijstje ligt al klaar voor enkele goede (taupé) basisstukken en wat accessoires. Maar eerst ga ik eens goed genieten van m’n overzichtelijke kast en de leuke combinaties die ik nu terug zie! Nog eens merci voor je inzet en goede ‘vibe’!  Ik raad dit iedereen aan. Groetjes, Carin

Beste Christel,
nog eens bedankt voor gisteren! Wouter vond de make-up prachtig gisterenavond. Hij was geboeid door het hele kleurenverhaal. Vandaag heb ik al enkele leuke aankopen gescoord met mijn kleurenpaspoort! Hartelijke groetjes, Sunna

Christel, bedankt voor de leuke namiddag personal shopping. Ik had het nooit gedacht, maar: de tijd vloog. Ben heel content met mijn nieuwe garderobe. Ga nog wat sjaaltjes extra kopen en camelkleurige laarzen en dan zal ik er deze winter zeker tegen kunnen. Ik zal je in t voorjaar terug contacteren om mij nog eens op weg te helpen met de zomergarderobe. Katrien.

Dag Christel,
Bedankt voor het toesturen van de extra informatie en ook nogmaals bedankt voor de leuke ervaring van de kleurenanalyse.
Groetjes,
Sandy

Hey Chrisje! Ik vond het heel tof en leerrijk. Ik heb er vele nieuwe zaken uit bijgeleerd. Nu wordt het een uitdaging om al de tips en trics toe te passen.In elk geval bedankt. Groetjes Vanessa

Dag Christel, even nog een kort mailtje om te melden dat de drie dametjes uit onze groep stijladvies, die intussen bij jou kleuradvies kwamen volgen, super enthousiast zijn terug gekomen. Mijn schoonzus Karine, mijn schoonmoeder Flora en mijn beste maatje Wendy. Alle drie hebben ze al enkele cruciale aankopen gedaan zoals make-up en sjaaltjes en ze zijn helemaal vertrokken om het shoppen over een andere boeg te gooien. De kleurenkaart zit klaar in de handtas: laat de winter maar komen! 🙂 Jij doet dat echt super schitterend! Nog eens hartelijk bedankt om ons allemaal een nieuwe “punch” te geven! Want dat is het toch, nietwaar? 🙂 Vele groetjes en nog een fijne zomer. Cynthia

Hoi Christel, Bedankt, ik vond het een toffe ervaring! Nu gaat het erom om het in de praktijk te brengen. Ik heb onmiddellijk  de daad bij het woord gevoegd en heb al de juiste make-up aangeschaft, op basis van de kleurenkaartje een sjaaltje gekocht en een gouden kettinkje. Goed begin hé…Dat wordt in het najaar shoppen met Cynthia… Tja, als ik de chakra’s nog eens bekijk, dan kan ik me daar heden toch wel in terug vinden. En dat carneooltje ziet me precies wel zitten :-  Groetjes, Wen

Hallo Christel,
Nog eens hartelijk dank voor de fantastische middag, ik heb er zo van genoten. Ik ga zeker nog heel veel plezier beleven aan de toekomstige shoppingdagen! Veel lieve groetjes van Karine

Hallo Christel, Wij vonden het heel leuk en leerrijk. Terug thuis hebben we de kleerkast eens geanalyseerd, en al bij al viel dat best mee. Geen te grote zondes.  Nog veel succes en vooral ook veel plezier in je werk als kleur- en stijlconsulente ! André en Rudy

Dag Christel,
Je advies en tips waren heel interessant, ik zal er veel inspiratie uit kunnen halen en heb nu een goede basis om op verder te gaan. Voor jou ook een fijne zomer gewenst ! Bedankt en tot in het najaar voor mijn persoonlijk stijladvies. Charlotte

Hoi Christel, Nog even een hartelijk dank je wel voor je komst naar Wiekevorst. Jouw presentatie en advies hebben veel indruk gemaakt. De deelnemers zijn nog lang blijven nakaarten aan tafel. Het is duidelijk een onderwerp dat sterk leeft! 🙂 Vele groetjes en we horen elkaar nog wel. Cynthia

Hoi Christel, super tof dit mailtje met de extra informatie. Komt heel goed overeen met mij, ik kan mij daar echt in vinden.  Het was heel geslaagd ,ik ben 200 procent tevreden. En zeer aangenaam verrast met mijn herfst type. Heb al direct een kort champagnekleurig of caramel jasje gekocht heel mooi!  Wij hebben een supergezellige dag gehad vandaag. Groetjes viviane

Hoi Christel
bedankt voor het zo snel doorsturen van de verdere info.
In het naar huis gaan heb ik alvast lipgloss, mascara en twee sjaaltjes in mijn kleuren gekocht.
Het experimenteren kan beginnen.
groetjes  en bedankt voor de leuke en vooral leervolle namiddag!
Chris

Dag Christel,
Nog bedankt.
Het was een heel nuttige avond bij jou. Een nieuwe start, want elk nieuw kledingstuk zal nu op basis van je analyse zijn.
Beste groetjes, Bea

Hey Christel, Dankjewel voor de persoonlijke kleuranalyse en voor het zeer gastvrij onthaal. Het was een super fijne dag. Het was boeiend en zullen al deze tips zeker meenemen en proberen. Nog heel veel succes en tot ziens, Groetjes, Kathleen en Griet

Een echte aanrader de workshop Style@Home, leuke avond met vriendinnen!
Samen verbaasd zijn , plezier hebben en bijstaan achteraf. Boek deze workshop met een aantal vriendinnen. Doen dames! Lieve Swevers

Hallo Chrisje, dank u wel nogmaals voor de mooie ervaring en de toffe kleurenanalyse. Ben superblij met het resultaat en ik denk er nog heel veel aan. groetjes Bé

Ja de stijlanalyse was héél tof hoor, heb er al vaak aan terug gedacht intussen. De papieren zijn zelfs meegegaan op reis! Vond het super-interessant, een dikke dank je wel hoor! Veel groetjes nog he, bedankt om de chakra nog door te sturen. Nele

Het is reeds een aantal weken geleden dat ik bij jouw geweest ben voor kleur & stijladvies. Ondertussen zijn wij met het gezin terug in Thailand en gaan de kindjes reeds terug naar school zodat ik wat tijd gehad heb om mijn kleerkast uit te rommelen. Jouw advies is eigenlijk net op tijd gekomen aangezien mijn gezondheidstoestand het de afgelopen jaren niet echt heeft toegelaten om veel nieuwe kleren te gaan kopen zodat ik nu een groot deel kan wegdoen dat zijn beste tijd gehad heeft en nieuwe stukken kan aankopen. Ines

Hierbij nog eens een dikke merci van de toffe ervaring en de fijne tips die je ons bezorgde. We zijn beiden van plan om je advies toe te passen. Veel liefs, Nele

Hoi Christel, Nogmaals bedankt he, we vonden de analyse allebei erg leuk en interessant!. Annie Vogelaar

Ik ben van bij jou thuis gekomen, heb grote kuis in mijn kleerkast gedaan en de dingen waar ik eigenlijk al een tijd over twijfelde heb ik toen meteen verwijderd. Een mens twijfelt soms en dan wordt die twijfel plots bevestigd. Als ik nu ga shoppen loop ik direct de koele kleuren voorbij/Scheelt wat tijd! Merci  
Kristel

Ik stond er achterdochtig tegenover, maar de kleuranalyse bij Christel was een leerrijke ervaring voor mij. Het shoppen gaat me heel wat makkelijker af en ik voel me beter in mijn vel. Ik wist niet dat kleur zo’n belangrijke invloed kan hebben op je leven.
Philip

Hartelijk bedankt voor de vele kleur -en stijltips die ik heb meegekregen, sindsdien voel ik me stukken beter en mijn zelfvertrouwen groeit met de dag !
Cynthia

Wat een leuke ervaring en even tijd voor mezelf,bedankt zus voor die leuke cadocheque !
Marleen

Ik koop nu tenminste de kleuren die mij het best flatteren en me jonger doen lijken. Bovendien het juiste model en snit van kledij, zodat mijn figuur het best in de kijker wordt gezet. Dankjewel !
Sylvia

Mijn kleurenpasje neem ik overal mee als ik ga shoppen, superhandig.
Leo