Nieuws

Vrijdag 26/6/2020 kreeg ik tweeling Josephine en Yasmine over de vloer voor hun persoonlijke kleuranalyse.
De jongedames kwamen enthousiast binnen met hun cadeaubon en vol verwachtingen!
Eerst maakten we even nader kennis, daarna volgde een presentatie over de diverse seizoenen en warme of koele kleuren, waarna we de praktijk toepasten met huid-en haarstalen, goud/zilver en kleurdoeken.  Ook de karaktertypes en juiste make-up werden besproken.
Weer een fijne ervaring rijker, zeker om te vernemen wat deze 17-jarige dames bezighoudt in het leven en hun verwachtingen voor de toekomst.  Dit mocht ik allemaal mee met hen delen! 
Het werd een toffe, ontspannen avond.  Na de sessie volgde nog een maquillage….. uiteraard in de juiste kleuren.
Josephine en Yasmine wilden een natuurlijke make-up en uiteraard heb ik daar met veel plezier voor gezorgd 😉
Met hun kleuren/shoppingpasje kunnen ze binnenkort gezellig en juist gaan shoppen.
Veel succes in het leven aan deze lieve twins, dat al jullie dromen mogen uitkomen !
Wil jij jouw dochter(s) ook een sessie cadeau doen? Contakteer me dan gerust voor meer info of check de website: www.coloryourlife.be
Tip: beleef de sessie mee met je dochter(s)!

Op zaterdag 4 september 2021 mocht ColorYourLife aanwezig zijn op het Vandersanden Family Weekend te Peer. We maakten 4 groepen blij met een mini-workshop ‘kleur’. Het werd een boeiende, ontspannen namiddag waarin we ‘koele en warme’ kleuren ontdekten. Het eerste deel bestond uit theorie om koel en warm te kunnen onderscheiden, tijdens het tweede deel konden de deelnemers in groepjes werken met als hulpmiddelen de speciaal verlichtte spiegels, goud & zilver doeken en de koele en warme brilletjes. Hilariteit alom !

Een fijne dag om aan terug te denken !!