Over Christel

WIE IS CHRISTEL VAN ROEY?

Ik ben een gedreven dame met vele interesses en passie voor het leven. Mijn levensmotto: wie zich verliest in zijn passie, is minder verloren dan wie de passie verliest! De opleiding kleur, stijl en imago heeft mijn leven drastisch veranderd. Ik voel me ontzettend goed in mijn vel en zou iedereen aanraden om een kleur –en stijladvies te boeken. Het verandert je leven in de positieve zin. Iedereen kan nog beter worden en het beste van zichzelf naar buiten brengen. Je juiste kleur en je juiste stijl helpen je daarbij.

Mijn karakter: gedreven, passioneel, sociaal, ietwat introvert, punctueel, een luisterend oor.

Mijn hobby’s en interesses: werken, salsa dansen, figuurtraining, gezellig samenzijn met vrienden, shoppen, lekker uit eten gaan, city trips, kleur –en stijladvies, make-up en verzorging.

Voorbeeld  van de meest geslaagde kleur- of stijlanalyses?

Elke analyse van eender welke dame of heer was voor mij geslaagd.

Elk individu is anders, elke analyse is anders. Iedereen komt langs om een andere reden. Sommigen zijn benieuwd, krijgen een analyse cadeau, hebben een zware periode achter de rug en nog anderen willen hun leven een nieuwe dimensie geven. Voor mij is het steeds weer superfijn om mijn ervaring te kunnen doorspelen!

Wat is de persoonlijke aanpak?

Oog voor het individu staat centraal bij ColorYourLife.

Kleuranalyses gebeuren dan ook voor max. 2 personen tegelijkertijd, mensen die elkaar echt heel goed kennen. Een kleuranalyse is te persoonlijk en te uitgebreid. Daarom kies ik ervoor om dit niet in groep te doen. Een stijlworkshop kan echter wel in groep gebeuren.

Waarom een analyse?

In de beslommeringen en de sleur van elke dag is het een uitdaging om niet als ‘grijze muis’ op te gaan in de massa. Jouw opgewekte persoonlijkheid of lust voor het leven kan je benadrukken door KLEUR, de juiste kleuren wel te verstaan, JOUW juiste kleuren.  Het dragen van de juiste kleuren afhankelijk van jouw seizoenstype zal jouw gelaat doen schitteren, oneffenheden in het aangezicht verdoezelen en jouw humeur een boost geven, waarna je zal blaken van zelfvertrouwen !

Het uiterlijk van een mens vormt een belangrijk onderdeel van het imago. Je benadrukt de persoonlijke kwaliteiten ermee, of juist niet. De uiterlijke presentatie bestaat uit de juiste kledingstijl, de juiste kledingkleur, de uiterlijke verzorging en de omgangsvormen. De stijl en kwaliteit van je kleding bepalen of je zakelijk, professioneel of juist ouderwets overkomt. Het is een kunst om te weten hoe je je positieve punten meer laat opvallen en de negatieve punten laat wegvallen.

Hoog tijd dus voor een professionele kleuranalyse, stijlanalyse of imago advies  !
Je zal er wel bij varen want vanaf nu zijn miskopen echt uitgesloten.
Een analyse laten uitvoeren is een investering in jouw toekomst!

Top